Jouw verhaal

De sieraden van mijn hand zijn bedoeld om meer dan een leven lang mee te gaan. Ze zullen de verhalen van jouw leven vertellen aan de volgende generatie. Ik zou jou graag helpen om van je oude goud iets nieuws en draagbaars te maken zodat ook deze dierbare herinneringen nog jaren lang verteld en doorgegeven kunnen worden.

Neem gerust contact met me op als je iets ziet wat je mooi vindt, of als je mij iets wilt laten maken. Zelfs het kleinste stukje oud goud tover ik om in een persoonlijk sieraad om altijd bij je te hebben. Ik zou het geweldig vinden deel te mogen uitmaken van jouw verhaal.

'Jewelry has the power to be the one little thing that makes you feel unique'

Elisabeth Taylor

Mijn verhaal

Mijn leven heeft altijd in het teken gestaan van vorm en kleur. Als kind al was ik altijd bezig met iets maken; tekenen en schilderen, bouwen, opknappen, knippen en plakken. Een aantal jaar geleden heb ik mijn kantoorbaan aan de wilgen gehangen en heb ik het creëren weer opgepakt. Ik ben lessen gaan volgen aan de Vakschool in Schoonhoven en nu maak ik kleurrijke sieraden in zilver en goud en geniet met volle teugen van wat ik doe!

Fantastisch vind ik het bijvoorbeeld als een klant bij mij komt met een doosje goud wat al jaren in de familie is maar niet meer gedragen wordt. Mijn hart maakt een sprongetje wanneer mij gevraagd wordt er weer iets draagbaars van te maken. De reis van de tekentafel tot het eindproduct is voor mij één groot feest. De kers op mijn taart is altijd een blije klant.

Niet alleen opdrachten brengen mij dit geluk. Het is fantastisch om zilver en goud te vormen naar mijn eigen idee en fantasie en werken met edelstenen is bijna magisch… en wat zou het leuk zijn als jij deel zou uitmaken van mijn verhaal!